Transport

Posedovanje voznog parka nije jeftina stvar. Svako vozilo ima svoje troškove održavanja, troškove registracije. Vozila koja služe za prevoz derivata nafte donose i određenu odgovornost u pogledu bezbednosti, mera protivpožarne zaštite i zaštite životne sredine. GASPETROL se vrlo ozbiljno odnosi prema svim navedenim segmentima posedovanja voznog parka, ispunjava i primenjuje sve mere i propise u pogledu tehniče opremljenosti vozila i osposobljenosti vozača motornih vozila za prevoz derivata nafte. Naša vozila su potrebna našem preduzeću, bez obzira na sve troškove koje to donosi, pre svega kako bi našim Kupcima mogli da obezbedimo i dodatnu pogodnost isporuke goriva na paritetu rezervoara Kupca (tranzitna prodaja).

Ukoliko Vaše preduzeće ima potrebu za uslužnim prevozom derivata nafte, GASPETROL može ponuditi tu uslugu, prema unapred poznatim cenama (cenovnik usluge prevoza) i uz puno prilagođenje Vašim potrebama i željama, kako u pogledu kapaciteta, tako i u pogledu tačnosti i kvaliteta. Kako bismo našem Kupcu garantovali da će dobiti i kvalitet i količinu robe kako ju je originalno kupio, naši vozači moraju se pridržavati vrlo stroge procedure prijema i predaje prevezenog goriva. (procedura prijema, PDF dokument)


Vozni park


GASPETROL DOO poseduje sledeća vozila i njima pridružene kapacitete:  1. PA 106-506 sa poluprikolicom kapaciteta 33.000 lit, sa 3 komore od po nominalnih 11.000 lit kapaciteta i odobrenim mernim mačevima za kontrolu količine goriva.

  2. PA 270-35 sa poluprikolicom kapaciteta 33.000 lit, sa 6 komora od po nominalnih 5.500 lit kapaciteta i odobrenim mernim mačevima za kontrolu količine goriva, kao i sa gravitacionim volumetrom za precizno istakanje.

  3. PA 270-29 sa nadgradnjom kapaciteta 18.000 lit, sa 3 komore od po nominalnih 6.000 lit kapaciteta i odobrenim mernim mačevima za kontrolu količine goriva, kao i sa volumetrom pogonjenim pumpom.

  4. PA 117-72 nadgradnjom kapaciteta 10.000 lit, sa 2 komore od po nominalnih 5.000 lit kapaciteta i odobrenim mernim mačevima za kontrolu količine goriva, kao i sa volumetrom pogonjenim pumpom.

Gaspetrol DOO će Vam rado uslužno prevoziti gorivo bez ostatka Vas poštujući kao Kupca i u pogledu BRZINE, i u pogledu TAČNOSTI i u pogledu KVALITETA. Pogledajte našu strogu proceduru prijema i cenovnik usluge prevoza.


Cenovnik usluga transporta


Cenu prevoza određujemo uzimajući kao etalon cenu iz cenovnika NIS AD, Novi Sad, NIS-Petrol, NIS Jugopetrol, od 10.03.2006. godine, i klizanjem u odnosu na cenu dizel goriva. Cena prevoza određuje se po formuli:
cena=(broj litara)x(cena po litru na osnovu tablice)+20%PDV+eko taksa