Dopunski asortiman

Od srca Vam želimo da Vašeg motornog ljubimca održavate samo preventivno i da periodično na našem maloprodajnom objektu nabavljate visokokvalitetna i garantovano originalna mineralna ili sintetička motorna ulja renomiranih inostranih proizvođača (CASTROL, ELF...) ili (prema svecu i tropar) pouzdana, a nešto jeftinija motorna ulja domaćih rafinerija (GALAX). Veliku pažnju posvećujemo tome da motorna ulja nabavljamo SAMO od ovlašćenih distributera, zastupnika ili direktno od proizvođača. Ozbiljni ljudi, a mi sebe tako vidimo, nabavljaju za svoje Kupce, ozbiljna ulja.

Ukoliko ste na putu, i baš nadomak Pančeva Vam se upalila lampica na komandnoj tabli, računajte s velikom verovatnoćom, da ćete na našoj benzinskoj pumpi rešiti akutni problem. Uz motorna ulja, u našem dopunskom asortimanu, direktno tu, u rafu, a ne u nekom ”virtuelnom magacinu” možete naći i odgovarajući filter ulja, goriva ili vazduha, zupčasti ili klinasti kaiš, svećice, osigurače...

A možda vam se ništa nije pokvarilo nego... Samo ste gladni i žedni...

Proizvodi "Panonije" na benzinskim pumpama "Gaspetrola"


Na benzinskim pumpama "Gaspetrola" možete kupiti auto kozmetiku koju proizvodi Hemijska industrija "Panonija" iz Pančeva, kao i najpoznatiji proizvod ove fabrike "Panol pastu". O ostalim proizvodima "Panonije" možete se informisati na web sajtu ovog preduzeća.

Preuzmite kompletan cenovnik ulja, maziva i auto kozmetike u PDF formatu.